2010. április 28.

Mia san Mia!

Oh, wie ist das schön
Oh, wie ist das schön
So was hat man lange nicht gesehn
So schön, so schön!

Nahát ilyent is régen láttam. Pontosabban 1999-ben, de akkor még taknyos kölyökként csodálkoztam nagyokat, s nem tudtam miről van szó. Ott porul jártunk, viszont 2001-ben BL-t nyertünk. Olyan rég volt, nem ártana az idén is megnyerni, ha már itt vagyunk. Viszont a Lyon ilyen játékkal hogyan jutott el idáig az ködös. A Bordeaux jobban megérdemelte volna, de ha kicsi kutya nem kakálna kihasadna.
Most este el is dől, hogy kivel játsszuk majd a finálét, Barcelona vagy Inter Milan - de felettébb érdekes lenne a Bernabeuban egy Robben vs Snejder párharc. :)

Tegnap esti örömre kell egy kis üröm is ugyebár, másképp nem lenne az igazi, ugyanis Ribéryt három BL meccsre eltiltották. Én azóta is mondom a magamét, hogy nem érdemelt azért pirosat, de le van csöszve. De a három meccs eltiltás az már több a soknál. Szegény kölöknek élete álma volt hogy BL döntőt játszhasson, erre ez a korrupt bagázs kicseszik vele nagyon. Böszme banda. Fellebbezést az FCB vezetősége be is nyújtotta, de mit érünk vele? A döntőben úgysem játszhat. Szomorodnának meg ...

Mindenesetre hatalmas gratula a csapatnak. Hátha triplázunk az idén.

FC Bayern München über alles !!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése