2010. május 14.

Egy kis összefoglaló

Hű de rég nem írtam. Pedig napok óta készülök rá. Na majd holnap, s na majd holnap.
De ahogy elnézem más sem nagyon írogat. Valószínű ennek nagyon sok oka van, de azt a gondolatot sem lehet elhanyagolni, hogy itt a nyár. Megint hirtelen jött a meleg, s egyik napról a másikra az embernek lubickolhatnéka van. Ilyenkor hiányzik igazából Göde. A Maros partján kifeküdni - a pecabotot felszerelni - hideg sör a kezemben - s egy vörös cica mellettem.

Május elsejét Gödén akartam tölteni szűk körben, ami nem csak a szórakozás miatt lett volna elengedhetetlen (amióta a kaftánosnak leégett a háza azóta nem voltunk kint). Viszont ez nem jött össze, így kimentünk Berébe. Nyugis, horrormentes Majálist könyvelhetek el. Az itóka és a gulyás megvolt, a zene és a hangulat fasza. Csak egy kicsit rövid volt.

Közben megnyertük a Bundesligát is. Most szombaton német kupa, rá egy hétre Champions League, utánna meg VB. Aztán az EMI tábor meg az Oktoberfest sincs messze. Jó lenne mindenhová eljutni. Szép kis nyári eseménylista. De ugyebár minek örülnék annyira. Október elsejétől megszűnnek egyes kazánházak, így a kornisán és itt is fel kell bombázni a lakást. Mondhatom jobbkor nem is jöhetett volna mindez. Ezzel a kocsivásárlás is várat magára legalább őszig. Pedig már ki is néztem magamnak egy két járgányt. Valami állandóan keresztül húzza a terveim.

Végül úgy néz ki az Anyaországban csillapodnak a kedélyek, alakulgat az Országgyűlés, Vonáék sajnos meghunyászkodnak. Orbánéknak habzik a szája, Ficóék meg fenyegetőznek. Vajon mi lesz belőle?

Mindenesetre kellemes nyaralást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése