2010. április 8.

Második felvonás

Hát én kérlek szépen még most sem tudom eldönteni, hogy minek kell mindig -1 gólnál elkezdeni a mérkőzést. Ezen esetben -3nál. Szerintem ezentúl szabályt kellene írni, hogy minden meccset -1el kezdjünk. Így hátha az első perctől rendesen játszunk. Na mindegy. Folyamatosan ezt csinálják. Az utóbbi négy meccs egytől egyig kész horror volt. Még a végén szívbajt kapok. :)

Tanulhattunk volna az első meccsből. Ott is második percben gólt kaptunk. De nem.
0-1 0-2 0-3. Az elsőnél még mondtam, lópecs úgyis rúgunk mi is egyet legalább. A másodiknál kezdtem kifehéredni. Még tiszta szerencse, hogy itthon néztük s nem PCK-nál, mert a plazmatévé széthasadt volna. A harmadiknál feladtam minden reményt. De van nekünk egy (G)Olicunk. Hála az égnek. 3-1. Aztán második félidőre már jobban játszottunk. 3-2.

Megvolt a továbbjutás. Hiába. A vén alkoholista puskája fordítva sült el. Játszatta a kutyafejűt hol végig azt hajtogatta, hogy nem lesz a kezdőben. Pókerezett a szeszes, nem jött be neki. Azóta hiába ugat. Mert szerinte nem kellett volna kiállítani a fiatal bányászt. Dehogynem. Sárga lappal a batyujában ráncigálja a Dribbelköniget. 16-os előtt. Mi ez ha nem sárga? Aztán szöglet - gól. Pont.

Meccs előtt reménykedtem, hogy továbbjutunk. De ami igazán szép, hogy 3-0 után fel tudtunk állni. Nem kellett nekem győzelem. Bőven elég ez is. Igaz, azt is el kell mondani, hogy szépen játszott a MU, de mi meg rendezetten, fegyelmezetten. És továbbjutottunk. Bárki mondhat amit akar, megérdemeltük. Ahogy mások is mondják, a Manchester 40 percet játszott, mi 90et. Volt bennünk erő és akarat, és ezért hatalmas gratula a csapatnak. Meg annak a 4000 szurkolónak aki végig biztatta a csapatot. Skandáltak és sokszor csak a Bayern moraj hallatszott a stadionban.

Következő ellenfél a Lyon. Először itthon, másodszor idegenben. Csak nem szabad lenézni őket. A Manchester is így tett, és ez lett a vesztük. Most már mindenesetre egy gyengébb csapattal játszunk. Így azt mondom, még el lehet jutni a döntőbe. Hátha sikerül majd az Internek is a bravúr. Jobb szeretnék egy Bayern - Inter döntőt, mint egy Bayern - Barcelonát. Valahol érthető, nem? Aztán a döntőben minden lehetséges.
Mindenek előtt, egyszer maradjunk a földön és ne álmodozzunk. Addig még sok van.
Még van egy Bundesliga meg egy német kupa. És még egyik sem biztos. Szóval mindent bele, és csak fegyelmezetten, de kegyelem nélkül.

FC Bayern München - Manchester United FC 2-1
Manchester United FC - FC Bayern München 3-2
Összesítésben 4-4, és idegenben lőtt több góllal az elődöntőben vagyunk.

FC Bayern München über alles !!!

1 megjegyzés:

  1. Szoval az Internek drukkolsz???? Ezert szurkoltam en vegig a bayernnek???? Shame on you!!!!:P

    VálaszTörlés