2010. április 22.

Így kell ezt ...

Na szóval kezdeném a legelején. Röviden és tömören.
Péntek - szülinap, kupleráj, sok bagó, elengedhetetlen kikapcsolódás.
Szombat - 7-0 ide. Főpróba sikeresen abszolválva.
Vasárnap relax.
Hétfő - még a fű sem nő.
Kedd - meglepetés. Elmentünk vala meccset nézni. M-nél. Kissé meglepett, de úgy ahogy elnézem egyre többen kezdik nézni a BL-t. Kíváncsi vagyok, mennyien maradnak ebből jövő szezonra, s hányan lesznek divatdrukkerek. :)
Nem tagadom az Internek szurkoltam. Könnyebb lenne ellenük egy esetleges döntő mint a bárcás k-k ellen. :) Na jó, ott 3-1. Nem kizárt hogy a fészekfejű és csapatja otthon nem rúg 4 gólt. Majd eldől.

Ugyebár Izlandon kitört, ami eddig szunnyadt. Légterek, repülőterek lezárva. Repülés nuku. Így hát a Lyon focicsapata gondolt egy nagyot, és bepattant 12 darab minibuszba. Hogy a hagyományos busz miért nem volt jó, ezt mai napig sem értem. Körülbelül 800 km-t kellett megtenniük. Oszt jött a jajveszékelés, hogy ők mennyire fáradtak. Hát baszki mit nyivákolnak? Hogy lehet az ilyesmibe belefáradni. Amúgy is úton-útfélen azt hangoztatják ők profik. Hát kérem szépen ekkora fizetéssel tessék csak kibírni azt a pár órás utat. Az FC Barcelona többet kellett utazzon, de ott egyik sem panaszkodik. Na mindegy.

Aztán meccs előtt egy két nappal belekeverik Ribéryt is a kurva-botrányba. Legyen pikánsabb a hangulat. Oszt nem elég ennyi. A meccsen egy durva odalépést követően megkapja a piros lapot. Lehet néha elfogult vagyok, de az akkor sem érdemelt pirosat. A sárgát aláírom, de a piros az túlzás. Persze olasz bíró egy francia-német meccsen.
Tudván hogy a német bajnokság behozta az olaszt, és ha minden jól sikerül, jövőre mi indulunk 4 csapattal, érthetetlen az hogy itáliai, ráadásul ha jól tudom torinói bíró parancsolgasson nekünk.

Végül lehoztuk a meccset 1-0 -ra. De még mindig nem szabad ebben bízni. Idegenben is kell legalább egy gólt lőni, oszt kalap. Mert azt nagyon kétlem, hogy a Lyon egy kapott gól után fog még hármat rúgni. Habár meglepetések még voltak.

Manchester után minden siker csak hab a tortán. De most már ha itt vagyunk akkor remélem a döntőbe simán bejutunk. Ott aztán minden lehetséges. Én így is úgy is meg vagyok elégedve az idei teljesítményünkkel.

FC Bayern München über alles !!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése