2010. február 9.

Szárnyalunk

Nem volt alap siránkozásra. Az idei Bundesliga egy hónappal korábban kezdődött mint eddig. Első meccsünk Hoffenheim ellen volt. Szívtam is a töméseimet jó darabig, de végül kiderült, nem volt mit aggódni. 2-0.
Jól kezdtük a visszavágókat. Habár ennyi helyzetet nem szabad kihagyni, mert az ilyesmi általában megbosszulja önmagát. Patikában néztük, őrjítő zene mellett. Jó hangulatot keltett az ilyesmi, feltétlenül meg kell ismételni.

Következett a Werder. Hál'Istennek mutatták a TV-ben. 2-3. Huncut egy meccs volt. Szépen kezdtünk, de végül mégis a Werder rugta az első gólt. Viszont végül összeszedtük magunkat és vezettünk. Majd meginnt kiegyenlített a Bremen, és nagyon úgy tűnt így is marad. De sikerült a 2-3, idegenben. De itt is ezernyi be nem rugott helyzetünk volt.

A Mainz már könnyebb móka volt. 3-0. De itt is számtalan kihagyott helyzet. Lassan minden meccsünkre ez lesz a jellemző.

Végül következett a Wolfsburg meccs. 1-3. Ez is szép volt. Kár, hogy nem láttam. Hogy ott rohadjon meg az összes digisportos vadbarom ahol van. Az újságban, a netes programban, mindenhol fel volt tüntetve, hogy élőben adják. Kiderült mégsem. Szakadna meg a gerincük a tetves bandájának. Hát most már visszasírom a SportKlubot.

De végül estére lecsillapodtam. Volt valami házavató szeszbuli. Nem sikerült berugnom. :) De annál inkább sikerült lefáradnom. :))

Hétfőn édesapámat kiengedték a korházból. Úgy tűnik minden rendben. Csak nagyon ügyelni kell, mert erősen mehetnéke van. Telnek múlnak a napok.

Errefel meginnt mit olvasok? Hát a Dribbelkönig újból nyilatkozott. Nem tudja eldönteni maradjon-e vagy menjen. Jól érzi magát Münchenben de a majmok szimpatikusabbak neki. Na meg a pénz.
Na meg a vágóhíd margit (Real Madrid).
Hát leszarom, menjen a szeme világába. Minnél hamarabb. Mert lassan elviselhetetlen ez az örökös cirkusz korülötte.

Jönnek az angol hetek. Gatyát felkötni, és szívvel-lélekkel, mindent bele.

2010.02.10 FC Bayern München - SpVgg Greuther Fürth (DFB-Pokal)
2010.02.13 FC Bayern München - Borussia Dortmund (Bundesliga)
2010.02.17 FC Bayern München - ACF Fiorentina (Champions League)
...

FC Bayern München über alles !!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése