2010. június 9.

Jobbik M.M. Erdélyben

Marosvásárhelyen nyitott irodát a Jobbik Magyarországért Mozgalom, ugyanis az erdélyi EP-képviselők nem látják el megfelelően szerepüket a magyarság védelmében. Szegedi Csanád szerint a székelységnek meg kell adni azt a jogot, hogy referendum útján eldöntsék, melyik országhoz akarnak tartozni.

A Jobbik főleg azért küzd, hogy dél-tiroli mintára megvalósuljon a székely területi autonómia, önrendelkezés, és kezdeményezni fogják, hogy egész Románia, és főleg Erdély területén hivatalos nyelvvé váljon a magyar.
"Az iroda létrehozásának a fő üzenete az, hogy ez nem valaki ellen, hanem valakiért jött létre. A helyszín azért Marosvásárhely, mert itt bár a lakosság fele magyar, a város elvesztette magyar jellegét."

Üdvözlöm és támogatom a Jobbik M.M. ezen lépését is. Viszont nem csak Marosvásárhelyen hanem a többi elcsatolt területeken is hasonló irodákat kell nyitni.
Remélem a jövőben mindent megtesznek ennek érdekében is. Sok sikert kívánok, de mindenek előtt sok türelmet a marosvásárhelyi munkához.

Közben tiltakozásul aláírásgyűjtésbe kezdtek az örök áldozat, Spielmann Mihály követői. Hát persze, el is felejtettem hogy itt is vannak kaftánosok. Minek is csodálkozom ?!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése