2009. november 21.

Sorsdöntő meccsek

FC Bayern München - Bayer 04 Leverkusen

Vasárnap délután hozzánk látogat a Leverkusen.
Mindkét csapat számára nagyon fontos meccsről van szó. Leverkusen hajt az élre, nekünk meg létfontosságú. Ezen a meccsen múlhat az egész szezon. Ha ezt is elbukjuk, azt hiszem Lajoska mehet vissza a tulipános hazájába. Arról nem is szólva, hogy akkor már 9 pont lesz a hátrányunk.
Csendesen megjegyzem, hogy bizakodú vagyok. Nemhiába csúfoljak a Leverkusent Neverkusennek. Egy darabig menetelnek szépen aztán a cél elött rendszeresen kipukkadnak. Így van ez évek óta.

2009 november 22 FC Bayern München - Bayer 04 Leverkusen
2009 november 25 FC Bayern München - Maccabi Haifa
2009 november 29 Hannover 96 - FC Bayern München
2009 december 04 FC Bayern München - Borussia Mönchengladbach
2009 december 08 Juventus Torino - FC Bayern München

Na de térjünk csak kicsit vissza a Leverkusen meccsre. Itt indulhat a jó szériánk, vagy pedig folytatódhat a bukdácsolás. Ha itt nyerünk akkor talán visszaszerzünk valamit a rég nem talált önbizalmunkból. Nagy szükség lenne rá.

A gyógyszergyáriak után a zsidók jönnek a BL-ben. Könnyü meccsre számítok, de nem szabad elbiznunk magunkat. Az ilyesmit rendesen meg szoktuk szívni újjabban. Itt ismét nyerni kell, sőt kötelező, ha még reménykedni akarunk. Persze a Juventus is ki kellene kapjon Bordóban, vagy ha nem is, legálább ne hozzon egy döntetlennél többet.
Persze ezt igy mind könnyü hajtogatni. Jó lenne ha minden így is történne.

Aztán következik két relative könnyü meccs, a Hannover és a Mönchengladbach ellen. Itt is kötelező a kétszer három pont.

Végül jön a mindent eldöntő meccs a Juventus ellen. Nem is kell mondjam hogy itt is kötelező vért izzadni. Igaz hogy a BL már Bordóban is eldőlhet ...
Ha nem jön össze, akkor irány a Lúzer Kupa, s meginnt egész Európa rajtunk röfög.
S mindez, mert Lajoska nagyképű. Mert ő az Isten. Persze ezt még az eb se hiszi ...

Van nekünk egy Ribérynk. De mit sem érünk vele. Ha egészséges akkor egyéb nincs, csak hogy ekkor meg akkor igazol el a Reál Mariba.
Van nekünk egy Robbenünk, aki állandóan sérült.
Van nekünk egy Schweinsteigerünk aki nem találja formáját.
Van nekünk csomó csatárunk, de azzal sem érünk abszolájté semmit, mert a Tulipánkirály minden meccsen más csatárral kezd.
Van nekünk egy Thomas Müllerünk, aki már jómaga sem tudja, hogy milyen posztra született. Csatár-e, vagy középpályás, vagy pediglen netán kapus ?!
Van nekünk egy Lajosunk, aki egyszer 4-3-3 al , máskor 4-4-2 vel, kezd. Egyebet nem csinált csak elbizonytalanította a csapatot. Meg van kavarva a szar de rendesen.
Az Audi, a T-Home pénzt hoz a házhoz. De nem vásárolunk mert minek.
Van nekünk sok mindenünk, és mégsem megy a szekér.
Ilyen hozzáállással, taktikával nem lehet hosszú távon eredményes lenni.
Sokan visszasírják Klinsmannt. Nekem Hitzfeld vagy Bernd Schuster kell. Hoenessnek meg fagyi.

Összegezvén a dolgokat, 5 meccs 5 győzelem. Ennyi kell. Ha sikerül, akkor Lajoska is megússza, én sem leszek agybeteg, és reménykedhetünk a szebb jövőben. Adja az ég.

FC Bayern München über alles !!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése