2010. június 29.

Egy kis humor

Egy jól fogalmazott cifra káromkodás mindent megér! Főleg most. :)

A rongyosfaszú seggberakott öregördög lova verné belé a rézzelcifrázott huncut karibütykös kóchengeres ráncos faszát a földönfutó ingyenkurva világi öreganyjának abba a kankós bús picsájába, hogy az a másnapos cserebogár kitinpáncélján fényesített faszú penészes szarvú vidra készítsen neki panírozott forró lúdfosból hamburgert! :)

Cifrakáromkodás-generátor

2010. június 25.

Antidrukkerek figyelmébe!

Egyesek nagy örömére, mások bánatára a Nationalelf már nem a régi. Tele van bevándorlókkal, első generációs útlevél németekkel, honosított polgárokkal, vegyes házasságból született korcsokkal. Sajnos az EU-nak ez is egy hátránya, határok nélküli nemzetpolitika, liberalizmus minden téren. Ezt figyelembe véve nincs mit csodálkozni. De ha az ember egy kicsit kinyitja a szemét akkor észreveszi, hogy ez máshol is így van, csak pár példát említek: - Franciaország (90% afrikai bevándorló) és Anglia (50% afrikai bevándorló). És még meg lehetne említeni az olaszokat meg a spanyolokat is egy bizonyos szinten. Nem kell kifelejteni az USA-t sem, ahol ti. nincs olyan fogalom hogy nemzet. Bevándorlók hatalmas halmaza az egész. Annyi a közös bennük, hogy akinek van elég sütnivalója az legalább beszél angolul. S ezzel kalap. Mindezt figyelembe véve a németek még aránylag jól állnak. De egy pár év s ők is hasonló szintre juthatnak.

Na és ha tovább is kedve tartja egyeseknek kárörvendően a Nationalmannschaftra ujjal mutogatni, akkor íme egy kis infó.

A jelenlegi VB keret:
Kapusok
Hans-Jörg Butt - német
Manuel Neuer - német
Tim Wiese - német
Védelem
Dennis Aogo - nigériai
Holger Badstuber - német
Jerome Boateng - ghánai
Arne Friedrich - német
Marcell Jansen - német
Philipp Lahm - német
Per Mertesacker - német
Serdar Tasci - török
Középpálya
Sami Khedira - tunéziai
Toni Kroos - német
Marko Marin - bosnyák
Mesut Özil - török
Bastian Schweinsteiger - német
Piotr Trochowski - lengyel
Csatársor
Cacau - brazil
Mario Gomez - német
Stefan Kiessling - német
Miroslav Klose - német
Thomas Müller - német
Lukas Podolski - lengyel

Sok sikert a fröcsögéshez!
DFB
Transfermarkt

2010 FIFA VB Dél Maki Köztársaság

Még hátravan egy játéknap a csoportmeccsekből, de már így is elég meglepetésnek lehettünk tanúi az idei VB-n.

Franciaország szégyenszemre kiesett. Egy rúgott és négy kapott góllal a negyedik helyen zárták a tornát. Ilyen szereplésre még a legmerészebb álmaimban sem mertem volna gondolni, de megtörtént.

Angliára a világbajnokság előtt, mint nagy esélyesként mutogattak. Hajszálon múlott, hogy ők sem pottyantak ki. A brit sajtó tudván az ellenfeleket humorosan könnyű menetelésre számított. (England, Algeria, Slovenia, Yenks - E.A.S.Y.) Nó ugye mekkorát tévedtek. Két rúgott és egy kapott góllal a második helyen landoltak.

Olaszország számomra a legnagyobb csalódást keltő válogatott. Ott is nagy reményekkel indultak, de tény hogy az itáliaiak még rosszabb helyzetben vannak mint a gallok. Mindkét csapatra ráférne már a fiatalítás. Négy rúgott és öt kapott góllal a negyedik helyen fejezték be az idei kalandozásukat.

Németország magabiztosan kezdte a megmérettetést. 4-0 után a BILD már a döntőben látta a csapatot. De pont jókor jött a pofon. Hatalmas bírói közreműködéssel, emberhátrányban kikaptunk a rácoktól. S lehetett reszketni, sikerül-e majd Ghána ellen nyerni. Végül öt rúgott és egy kapott góllal első helyen zártuk a csoportmérkőzéseket.

Portugália nagy valószínűséggel továbbjut - hacsak nem kap ki Brazíliától nagy gólkülönbséggel, és Elefántcsontpart nem veri ugyanígy nagy gólkülönbséggel Észak Koreát.

Spanyolország reszkethet az utolsó csoportban. Ők is esélyesek lennének a VB megnyerésére, persze ha egyáltalán továbbjutnak a csoportkörből. Én személy szerint inkább a svájciaknak drukkolok. Elegem van ezekből az öntelt, arrogáns, mi vagyunk az isten spanyolokból. Ha esetleg Csille lehozza egy döntetlenre a meccset, Svájc meg nyer akkor viszlát Espana. De lehet más variáció is. Mindenesetre Hitzfeldék nagy gólkülönbséggel kell nyerjenek, s akkor lényegtelen hogy a torreádorok mit játszanak. Persze sok a HA, szóval majd meglátjuk.

2010. június 23.

Nahát ..

Lejárt a mai meccskavalkád. Kiesett Franciaország. Micsoda derű. Persze a Dribbelköniget sajnálom, de ez van. Szép öröm a káröröm. Kiesett Dél Afrika is de egy árva könnyet sem hullajtok értük. Felpuffadt vuvuzelás majmok. Persze nem szép dolog ha a rendező ország nem jut tovább a csoportból, de szerintem az idén tehetünk kivételt.

Ma este reszkethetünk mi is. Ghána - Németország. De bízom az égiekben és a földiekben, na meg Jogiban. A német lobogót szépen ki is biggyesztem az ablakra, hátha hoz némi szerencsét.

Nó de tulajdonképpen nem ezért kezdtem a mai blog bejegyzést. Szóval a Görögország - Maki Köztársaság meccs után gondoltam kicsit böngészek az interneten, hátha írnak valami hírt a Nationalelfről. Persze sok mindent nem kaptam. De figyelmemet lekötötte egy más hír. Wie kann eine Mutter nur so grausam sein?

Arról szól a cikk, hogy egy 28 éves kismama 26 napos gyerekét bántalmazta. El is képedtem. Münchenben ilyesmi?! Olvasom tovább a cikket, de pár sor után a rejtély meg is oldódott. Nos tessenek csak kitalálni, hogy hívják a némbert. Bingó, Tudoriţa M. a hárpia neve, és persze rromániai bevándorló. Nem is tudom miért csodálkoztam. Kép is van a boszorkányról, tisztelettel megjegyezném hogy nem valami joghurtreklám.

A cikk szerint a becses kismama, durván megrázta a gyerekét, majd mérgében az ágyba hajította - minek következtében az egy hónapos csecsemő a fejét az ágy keretébe ütötte. Nem volt ez elég, a keletbelga nem is hívott segítséget. A hazaérkező unokatestvér hívta ki végül a mentőszolgálatot. Csak miután őrizetbe vették a sértettet derült ki, hogy 5 évvel ezelőtt a világra szart még egy porontyot. Persze azt is elvették tőle. Jelenleg gyilkossági kísérlet miatt csücsül a hűvösön. Aztán persze majd felbukkan valami kisebbség-védelmi lokálpatrióta, s szépen elkussolják az ügyet. Max deportálják. De az ilyennek szerintem kötél kéne - a nyakába.

A hír végén a felhasználó nem találja majd a jól ismert hozzászólási lehetőséget. Sőt, szépen ki is van írva, hogy ezen esetben ez a bizonyos opció zárva van. Nahát ..
Most megint csodálkozzak? Miért tartottam fontosnak ezen információ megosztását, és ugyanakkor miért tartom mindezt felháborítónak? Ezt Rátok bízom. Használjátok ügyesen a fantáziátokat.

2010. június 9.

Jobbik M.M. Erdélyben

Marosvásárhelyen nyitott irodát a Jobbik Magyarországért Mozgalom, ugyanis az erdélyi EP-képviselők nem látják el megfelelően szerepüket a magyarság védelmében. Szegedi Csanád szerint a székelységnek meg kell adni azt a jogot, hogy referendum útján eldöntsék, melyik országhoz akarnak tartozni.

A Jobbik főleg azért küzd, hogy dél-tiroli mintára megvalósuljon a székely területi autonómia, önrendelkezés, és kezdeményezni fogják, hogy egész Románia, és főleg Erdély területén hivatalos nyelvvé váljon a magyar.
"Az iroda létrehozásának a fő üzenete az, hogy ez nem valaki ellen, hanem valakiért jött létre. A helyszín azért Marosvásárhely, mert itt bár a lakosság fele magyar, a város elvesztette magyar jellegét."

Üdvözlöm és támogatom a Jobbik M.M. ezen lépését is. Viszont nem csak Marosvásárhelyen hanem a többi elcsatolt területeken is hasonló irodákat kell nyitni.
Remélem a jövőben mindent megtesznek ennek érdekében is. Sok sikert kívánok, de mindenek előtt sok türelmet a marosvásárhelyi munkához.

Közben tiltakozásul aláírásgyűjtésbe kezdtek az örök áldozat, Spielmann Mihály követői. Hát persze, el is felejtettem hogy itt is vannak kaftánosok. Minek is csodálkozom ?!

2010. június 3.

Átkozott Trianon

A magyar nemzet gyásznapjára emlékezünk június negyedikén, a szégyenteljes trianoni döntés 90.évfordulóján.

1920.06.04-én, közép-európai idő szerint délután 16:32-kor a Versailles-i Nagy-Trianon kastélyban az I. Világháborúban győztes nagyhatalmak és Magyarország képviselői aláírták az országunkat darabjaira szabdaló szégyenteljes egyezményt. Ezt úgy az I., mint a II. Világháború után sok helyről támadták úgy Magyarország, mind a nyugati nagyhatalmak politikusai, történészei, tudósai; azonban a két bécsi döntés, valamint a II. világégés alatt katonai erőkkel visszaszerzett területek csak ideiglenesek voltak. Jelenleg gyakorlatilag még mindig az első (1920) és második (1947) párizsi döntések folyamán megrajzolt műhatárok érvényesek, annak ellenére,hogy e döntést aláíró, valamint e döntés következtében összetákolt országok nagy része már nem létezik, illetve feldarabolódott (Szovjetunió, Jugoszlávia, Csehszlovákia stb).

Erre napra emlékezünk 2010.06.04-én, ami elfogadhatatlan minden magyarnak és európainak, sőt, minden egyes egyénnek, akinek számítanak az emberi jogok, valamint egy olyan ország történelme és értékei, ami több mint ezer éven keresztül egységben tartotta a Kárpát-medence népeit, érdekeit, kincseit és saját hátával védte Európát és a kereszténységet, amikor csak szükség volt rá.

Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában:
Hiszek egy isteni örök igazságban,
Hiszek Magyarország feltámadásában! Ámen.